Verkiezingsprogramma: Waardevol Wierden

Voorkant verkiezingsprogrammawoensdag 17 januari 2018 12:26

Het verkiezingsprogramma voor de gemeenteraadsverkiezingen van 2018 is vastgesteld. Met het thema 'Waardevol Wierden' willen wij bouwen aan een samenleving waarin iedereen meetelt. Wij geloven in een samenleving met toekomst.

Wij zijn allemaal van waarde en iedereen doet ertoe. Die wetenschap maakt blij en nodigt uit om voor elkaar te zorgen. Dit wil de ChristenUnie praktiseren in Wierden, Enter en de andere kernen door goed te luisteren naar wat onze inwoners willen of wensen. Dit luisteren hebben wij uitgewerkt in ons verkiezingsprogramma 'Waardevol Wierden'. Wij laten ons daarbij leiden door onze Hemelse Vader die ons Zijn Woord heeft gegeven met daarin leefregels die goed zijn voor onze samenleving. Een samenleving waarin het gaat om zinvol leven, vrijheid en veiligheid. Wij willen een samenleving waarin we omzien naar elkaar, een samenleving die leefbaar blijft, ook voor onze kinderen.

Wilt u verder lezen over wat de ChristenUnie wil betekenen voor Wierden? U vindt het verkiezingsprogramma hier of klik op de onderstaande afbeelding.

Labels

« Terug