ChristenUnieK waarderingsprijs voor organisatoren van de Twentse rolstoelvierdaagse

woensdag 23 februari 2011 22:36

De ChristenUniek Twente waarderingsprijs is door Esmee Wiegman uitgereikt aan de stichting Twentse Sportbelangen uit Delden.

De Stichting Twentse Sportbelangen (STS) is een ideële instelling die in 1984 begonnen is met het organiseren van evenementen op het gebied van de gehandicaptensport. Dit jaar wordt voor de 25e keer de Twentse rolstoelvierdaagse gehouden. Het bestuur van STS en alle betrokken vrijwilligers zetten zich op een prachtige manier in voor de gehandicaptensport.

ChristenUnie Twente wil met het uitreiken van deze waarderingsprijs duidelijk maken dat het waardevol is om je in te zetten voor de medemens met een beperking. Met dit kleine gebaar, willen we de wens uiten dat het werk van deze stichtingen nog jaren door mag gaan en als voorbeeld voor anderen mag dienen.

Na de uitreiking is er met de bestuursleden en vrijwilligers  van de STS gesproken, hieruit kwam met name de problematiek rond de strenge wettelijke eisen aan verkeersregelaars aan de orde. Esmee Wiegman neemt deze problematiek mee naar de 2e kamer en zal dit probleem, dat bij heel veel organisaties speelt, bespreken in Den Haag.

ChristenUnie Twente werkt samen met de Tweede Kamerfractie en de Statenfractie van Overijssel aan een waarde(n)volle samenleving.

De uitreiking van  deze ChristenUnieK waarderingsprijs is gedaan door:

Esmee Wiegman - lid van de ChristenUnie fractie in de 2e kamer

Jan Westert - lijsttrekker voor de ChristenUnie voor de provinciale Staten van Overijssel

Diverse vertegenwoordigers van de samenwerkende ChristenUnie fracties uit Twente.

Labels

« Terug

Reacties op 'ChristenUnieK waarderingsprijs voor organisatoren van de Twentse rolstoelvierdaagse'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.